Mons. Vives beneeix les noves instal·lacions de l’Escola especialitzada N. Sra. de Meritxell

24261_vives_20benediccio

La inauguració de les noves instal·lacions de l’Escola Especialitzada Nostra Senyora (EENS) de Meritxell ha congregat, el dissabte 15 de setembre, alumnes, familiars i autoritats. Hi han assistit a més del Copríncep, el Cap de Govern, Antoni Martí; els Síndics generals Vicenç Mateu i Mònica Bonell; les ministres d’Educació i Joventut i Salut i Benestar, Roser Suñé i Cristina Rodríguez; les cònsols d’Andorra la Vella i Escaldes, Rosa Ferrer i Trini Marín, així com altres consellers i conselleres generals, l’Arxiprest de les Vall, Mn. Ramon Sarries i el Representant Personal del Copríncep, Mn. Josep M. Mauri.

 

L’acte ha començat amb la benedicció del nou edifici per part de Mons. Joan-Enric Vives i el descobriment de la placa commemorativa. A continuació, la directora del centre, Carolina Serra, ha acompanyat les autoritats per les diferents estances del nou edifici, des de les oficines, fins el gimnàs i la sala de fisioteràpia o les aules dels més petits. Amb la reforma, segons ha indicat Serra, s’ha guanyat al voltant d’un 30% d’espai.
El president de la junta rectora de l’EENS de Meritxell, Joan Sansa, ha volgut agrair al Govern la inversió de 3,2 milions d’euros realitzada per poder ampliar el centre i seguir donant servei a les persones que pateixen discapacitats en el seu parlament.
El cap de Govern, Toni Martí, que ha fet la inauguració de les obres, ha realçat la tasca de totes les persones implicades en el projecte de l’escola, que ha considerat ‘un símbol de la ferma voluntat del Govern de no estalviar en recursos per als més desafavorits’. Mons. Vives ha tancat l’acte amb un parlament en el que ha destacat Joan-Enric Vives ha destacat la tasca de l’escola com a ‘mostra de l’estima per la dignitat de les persones’ i com a un dels elements que fan gran Andorra.

p915015224261_installacions p9150155

Compartir