Xª Trobada de Matrimonis a la Cerdanya

img_0114Per desè any consecutiu es va celebrar el dia 17 d’agost la trobada de matrimonis amb el Sr. Arquebisbe Mons. Joan-Enric Vives.

A les vuit del vespre se celebrà l’Eucaristia a l’Ermita de la Mare de Déu del Remei i a continuació tingué lloc el sopar i el diàleg obert amb el Sr. Arquebisbe al Centre Social d’All.

La Missa presidida pel Sr. Arquebisbe fou concelebrada per Mn. Josep M. Mauri, Mn. Ignasi Navarri, i Mn. David Codina.

Més d’un centenar de persones participà a la celebració de l’Eucaristia.

En la seva homilia, el Sr. Arquebisbe, després de comentar els textos de la litúrgia del dia, desenvolupà les idees fonamentals que el Sant Pare Benet XVI adreçà a les famílies a la VIIª Trobada Mundial de les Famílies que tingué lloc a Milà dels dies 30 de maig al 2 de juny.

Després, al Centre Social d´All, tingué lloc el sopar i l´espai de diàleg.

El Sr. Arquebisbe presentà als matrimonis el tema de l’Any de la Fe, tot subratllant la importància que els matrimonis i les famílies no deixin de banda en el seu diàleg i convivència familiar el compartir mútuament el seu propi camí de fe.

En el torn de preguntes i de diàleg després del sopar, el Sr. Arquebisbe respongué totes les preguntes que els matrimonis li formularen lliurement.

També enguany, està prevista la tercera trobada amb els fills d’aquests matrimonis (joves estudiants de batxillerat i universitaris) per al proper dia 21 d’agost.

img_0090img_0094img_0097img_0102img_0106img_0118

img_0111

Compartir