El nou Representant del Copríncep visita les autoritats andorranes

_mg_1513

Mn. Josep Maria Mauri, nou Representant personal del Copríncep Episcopal, ha visitat dimarts 24 de juliol el Principat, acompanyat per Mn. Nemesi Marquès, el seu antecessor, per a presentar els seus respectes a les autoritats andorranes. Mn. Mauri i Mn. Marquès s’han reunit primer amb el Cap de Govern, Antoni Martí, i després amb el Síndic general i la Subsíndica, Vicenç Mateu i Mònica Bonell, que han destacat la ‘continuïtat’ en el relleu d’aquest càrrec i han volgut agrair al seu antecessor, Nemesi Marquès, la seva tasca en els darrers 44 anys.
Per la seva part, Mn. Mauri ha afirmat que comença aquesta nova etapa ‘amb molta il•lusió’ i ‘conscient que suposa una gran responsabilitat per a ser fidel al meu càrrec’. El nou Representant personal del Copríncep ha manifestat el seu desig de col•laboració ‘per buscar el millor pel nostre país’ i ha esperat que el seu nomenament també doni ‘els fruits que tots desitgem’.
Mn. Josep Maria Mauri i Mn. Nemesi Marquès han estat rebuts pel M.I. Cap de Govern, Antoni Martí, qui ha volgut remarcar que ambdós Representants hagin compartit aquesta estona com a mostra de la normalitat amb què es produeix el relleu. El Cap de l’Executiu ha destacat els 44 anys de ‘servei al país’ de Marquès i ha assenyalat que ‘tot continuarà igual i sempre que vagi igual anirà bé, perquè sempre hi ha hagut unes excel•lents relacions’. Mn.
Després s’han traslladat al Consell General per trobar-se amb el Sindic General i Subsíndica, M.I. Vicenç Mateu i M.I. Mònica Bonell que els han rebut a les 11:00 del matí, juntament amb el Secretari de Sindicatura, Jordi Hinojosa. Mauri ha estat obsequiat amb el pin d’or d’Andorra i ha signat al llibre d’honor del Govern d’Andorra.
Mn. Nemesi Marques i Mn. Josep M. Mauri han signat al llibre d’or de la Casa de la Vall, i a Mn. Mauri se li ha lliurat la medalla institucional. El Síndic també ha coincidit a destacar la continuïtat en la representació del Copríncep i ha reconegut, amb tot, que ‘cada persona és diferent i sempre hi haurà aportacions noves’. Ha posat èmfasi en el fet que ‘en determinades qüestions és millor que no hi hagi novetats’.
Acompanyava Mn. Josep M. Mauri i Mn. Nemesi Marquès, la Cap de Protocol dels Serveis del Copríncep, Sra. M.Cristina Orduña.
22598_llibre_govern22598_medalla22598_nemesi

22598_rebuda_govern

22598_rebuda_consell22598_sindics_despatx
Fotografies: ANA (Agència de Noticies d’Andorra)
_mg_1380_mg_1413_mg_1509
_mg_1513_mg_1560
Fotografies: Eduard Comellas / C.G.

Compartir