XXVI Trobada Empresarial al Pirineu, a La Seu d’Urgell

L’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Mons. Joan-Enric Vives va assistir el dijous dia 18 a la sessió inaugural de la XXVI Trobada Empresarial al Pirineu, acompanyat del Representant personal del Copríncep episcopal, M.I. Mn. Josep M. Mauri. Les jornades d’enguany porten per lema «Preparats per créixer!».
La primera conferència de les Jornades va anar a càrrec del filòsof, escriptor i pedagog, Sr. José Antonio Marina, que l’any 2008 va intervenir a la Càtedra de Pensament Cristià que anualment organitza el Bisbat d’Urgell. Amb el títol «Empresa, talent i ètica», Marina ha volgut fer reflexionar als més de 600 empresaris presents en aquest edició i convidar-los a valorar els beneficis d’una empresa amb talent. Una empresa amb talent és, segons Marina, «un lloc on persones que no tenen perquè ser extraordinàries obtenen un resultat extraordinari gràcies a la intel·ligència compartida». A més, afegeix que «la intel·ligència individual i col·lectiva de l’empresa ha de desenvolupar-se, ja que el talent s’ha d’anar actualitzant».
Posteriorment es va dur a terme una taula rodona sobre «Experiències empresarials d’èxit en clau lleidatana».
La jornada del dijous va cloure amb la intervenció del M.I. Sr. Cap de Govern del Principat d’Andorra, Sr. Antoni Martí amb el títol «Andorra, un país preparat per a créixer».

Compartir