Xerrada de Sor Lucia Caram a La Seu d’Urgell

La sala de conferències de Sant Domènec de La Seu d’Urgell es va omplir el dia 6 de març per escoltar la xerrada de la monja i activitat social Sor Lucía Caram, que va explicar el projecte solidari Invulnerables, el qual es porta a terme en diferents ciutats del país per lluitar contra la pobresa i l’exclusió social de les famílies, però, sobretot dels infants.

La conferència de Caram, organitzada per les Regidories de Solidaritat i Cooperació i de Cultura de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, va estar acompanyada per l’exposició de fotografies #Invulnerables ‘Tot és possible’, situada a l’absis de la mateixa sala Sant Domènec.

A la conferència hi va assistir l’Il·lm. Sr. Alcalde de la ciutat de La Seu d’Urgell, Sr. Albert Batalla; el Vicari General de la Diòcesi i Rector de la Parròquia de La Seu, Mn. Ignasi Navarri; el Director Voluntari de Càritas Diocesana d’Urgell, Sr. Josep Casanova així com molts voluntaris i treballadors socials de Càritas i també de Mans Unides de La Seu d’Urgelll.

La mostra de fotografíes també es podrà visitar  fins al proper dia 16, al vestíbul del centre cultural Les Monges de la Seu d’Urgell. L’exposició està composta per un recull d’imatges fotogràfiques dels fotògrafs Sunsi Albets, Joan Locubiche, Víctor López i Rubén Quintas que mostren els somnis d’infants en situació de vulnerabilitat que són beneficiaris del programa impulsat per les Fundació FC Barcelona, l’Obra social La Caixa, la Fundació Rosa Oriol i la Generalitat de Catalunya.

Sor Lucia Caram va subratllar la importancia de lluitar contra la pobresa infantil i va recordar amb insistencia com el Papa Francesc i l’Evangeli de Jesús ens fan adonar que la fe s’ha d’encarar amb les obres de la misericordia, especialmente envers els més pobres i com no podem quedar indiferents davant les situacions d’extrema gravetat del nostre món.

Compartir