Visita del Copríncep als Cònsols d’Encamp

Els cònsols d’Encamp, Hbles. Srs. Laura Mas i Jean Michel Rascagnères, van rebre el dimecres 8 de juliol a Casa Comuna l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Mons. Joan-Enric Vives, coincidint amb la visita amb motiu de l’administració del sagrament de la confirmació als infants i joves, que es porta a terme de manera regular a les parròquies del Principat, i concretament aquest dimecres a la parròquia de Santa Eulàlia d’Encamp.

En el marc de la trobada, Vives va agrair la gran tasca de suport i servei que s’ha dut a terme des dels comuns durant la crisi sanitària, i ha remarcat que es fes extensiu l’agraïment a tots els treballadors i treballadores comunals i a tots els consellers i conselleres del Comú.

Els cònsols van explicar-li de primera mà la situació econòmica i social de la parròquia i van traslladar-li l’agraïment per tot el suport rebut durant la crisi sanitària i, en concret, a través de Càritas per l’atenció que fan als col·lectius més vulnerables i en especial durant aquests darrers mesos al gran grup dels temporers.

Compartir