Visita del Conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya

L’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Mons. Joan-Enric Vives, va rebre el dijous 27 de setembre a les 10:30 del matí, la visita del Conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Hble. Sr. Miquel Buch i Moya al Palau Episcopal de La Seu d’Urgell, en una trobada que s’emmarca en les bones relacions entre Andorra i el Govern de la Generalitat de Catalunya.

En la reunió van poder tractar alguns dels temes d’actualitat de l’agenda política i social a Catalunya, i de temes d’interès comú.

El Representant del Copríncep, Mons. Josep M. Mauri, va rebre a la seva arribada el Conseller, que anava acompanyat del seu equip: el Secretari General d’Interior, Sr. Brauli Duart; de la Directora dels Serveis Territorials del Departament d’Interior a l’Alt Pirineu, Sra. Montserrat Messeguer; i del seu Cap de Gabinet, Sr. Pere Ferrer. L’Alcalde de La Seu d’Urgell, Il.lm. Sr. Albert Batalla, també va acompanyar el Conseller d’Interior des de l’Ajuntament, on havia estat rebut en arribar a la ciutat.

Compartir