Visita del Bisbe de Mocoa-Sibundoy

El Bisbe de la Diòcesi de Mocoa-Sibundoy (Colòmbia), Mons. Luis Albeiro Maldonado Monsalve, Pare Sinodal al Sínode que s’ha clausurat el diumenge passat dia 27 a Roma sobre l’Amazònia, va visitar l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Mons. Joan-Enric Vives el dia 29 d’octubre, al Palau episcopal de La Seu d’Urgell.

Mons. Maldonado anava acompanyat del prevere P. Jorge Armando Moncayo, prevere de la Diòcesi de Mocoa-Sibundoy, que en l’actualitat estudia teologia moral a la Facultat de Teologia de Catalunya i col·labora pastoralment a la Diòcesi d’Urgell. 

En un clima de gran cordialitat Mons. Maldonado va voler agrair l’acollida de la Diòcesi d’Urgell envers el P. Jorge Armando i també l’ajuda que l’any 2017 el Bisbat d’Urgell va enviar a la Diòcesi de Mocoa-Sibundoy per ajudar els damnificats d’un terrible esllavissament de terres després d’unes fortes pluges amb inundacions.

Mons. Luis Albeiro Maldonado Monsalve impartirà el dia 30 d’octubre al Seminari diocesà d’Urgell la segona jornada de formació per a preveres i diaques de les previstes per al curs 2019-2020 explicant de primera mà la seva experiència com a Pare Sinodal al Sínode sobre l’Amazònia.

També presidirà el dia 30 a les 20h a l’església de la Missió de La Seu d’Urgell una Missa per clausurar el Mes Missioner extraordinari convocat pel Papa Francesc on està previst que hi concelebri Mons. Vives. 

Compartir