Visita a Tremp de la Superiora General de les Missioneres Claretianes

Els dies 21 al 23 de maig la Superiora General de les Religioses Missioneres Claretianes, Gna. Jolanta Maria Kafka, acompanyada de la Vicària general, Gna. Ana Mª Mandrile, van visitar la Comunitat de Religioses de Tremp, la primera comunitat fundada per la M. Mª Antònia París a Espanya, i que actualment continua regint una Escola molt estimada per tots els trempolins.

En el curs de la seva estada a Tremp van rebre la visita de l’Arquebisbe d’Urgell Joan-Enric el dia 23 de maig, que amb el Rector Mn. Joan Antoni Mateo, van fer-se sabedors de les resolucions capitulars i de la vida apostòlica que porten a terme en tants països del món.

La Gna. Jolanta Maria Kafka acaba de ser nomenada Presidenta de la UISG (Unió internacional de Superiores Generals) amb seu a Roma per al trienni 2019 -2022.

L’Arquebisbe els va expressar el goig i l’acció de gràcies per aquest nomenament i el compromís d’acompanyar-la amb la pregària, proximitat i suport en aquesta nova missió que se li ha confiat a l’Església per al bé de tota la vida religiosa.

Compartir