Venda de flors a favor de Mans Unides a La Seu d’Urgell

Diumenge dia 29 d’abril al Passeig Joan Brudieu de la ciutat de La Seu d’Urgell es va dur a terme la tradicional venda de flors i testos a favor de Mans Unides d’Urgell organitzada per Mans Unides de la Parròquia de La Seu d’Urgell a través de molts voluntaris i voluntàries que van posar el seu temps, esforç i il·lusió en favor d’aquesta iniciativa.
L’objectiu era recollir fons per fer possible el projecte de Mans Unides d’Urgell d’aquest any: la millora de les infraestructures de l’escola primària de Butema, a Uganda. Aquesta escola, que va ser fundada el 1928 gràcies al suport de la parròquia del lloc, dels pares i del govern, ha anat acollint any rere any més alumnes de la contrada i en aquest curs hi assisteixen 406 infants. Només hi ha quatre letrines i els blocs on es fan les classes són molt precaris, sense llum elèctric. Les obres d’arranjament suposen una inversió de 71.564 euros. Les famílies s’han compromès a contribuir amb una part dels materials de construcció, transport i mà d’obra no qualificada. S’hi faran 4 aules, amb 160 pupitres, pissarres, llibreries i cadires, 6 letrines més, i s’hi posaran panells solars.
En un clima de bona germanor al llarg de tota la jornada i malgrat les inclemències del temps es van anar venent flors i testos i s’aconseguí recaptar 1.500 euros , a més de donar a conèixer la feina de Mans Unides en favor de la solidaritat envers els més necessitats de fora de les nostres fronteres.
Compartir