Trobada de final de curs del GOA a Refet

El passat dijous 6 de juliol, alguns dels membres del GOA (Grups d’Oració i Amistat) de la Parròquia de Ponts, junt amb el seu consiliari Mn. Bonifaci Fortuny, celebraren la reunió de fi de curs en el Monestir de Sta. Maria de Refet, on actualment hi viu una petita comunitat de Germanes Jerònimes. Els GOA és un moviment de laics que pertanyen a l’Església Catòlica que va ser fundat pel Bisbe Mons. Josep Maria Cases, i el seu principal objectiu és el de practicar i difondre l’oració. A la nostra Diòcesi hi ha alguns grups en diferents parròquies.

A mitja tarda es començà amb el res de les Vespres i després llegíren una carta molt emotiva de la germana Maruja Sancho que havia estat destinada a Ponts i que ara resideix a la Comunitat de la “Hermandad de Jesús Maestro” de Saragossa, fundadora del primer GOA a Ponts l’any 1989, i que aquest any celebra les bodes d’or de la seva vida religiosa.

Seguidament es van dirigir a la sala on les Jerònimes del Monestir fan l’acollida dels visitants, reunions i venda de productes d’artesania. La Gna. Mª Trinitat els explicà el carisma de la seva congregació i uns punts de reflexió i consells per resar amb la Lectio divina (llegir, meditar, aprofundir la Paraula de Déu i fer-ne vida).

Compartir