Trobada de batxillers dels Seminaris Menors d’Espanya a Lugo

Del 9 al 13 de juliol va tenir lloc a Lugo la Trobada anual de seminaristes de Batxillerat dels Seminaris Menors d’Espanya. Va tenir lloc a Lugo, organitzada conjuntament per la Comissió episcopal de Seminaris i Universitats de la Conferència Episcopal Espanyola, que presideix Mons. Joan-Enric Vives, per la diòcesi amfitriona de Lugo i el seu Seminari Diocesà. Van ser 15 els Seminaris que van participar amb formadors i seminaristes menors: Àvila, Barcelona, Ciudad Real, Ciudad Rodrigo, Conca, Guadix, Canàries, Logronyo, Burgos, Menorca, Múrcia, Ourense, Sevilla, Tarragona, València i el Seminari d’acollida, Lugo.

Els participants han estat un total de 79, i han estat acompanyats pel Bisbe de Lugo, Mons. Alfonso Carrasco i el Bisbe d’Ourense, com a membre de la Comissió Episcopal de Seminaris, Mons. Leonardo Lemos vocal de Seminaris Menors, així com el Director del Secretariat de la Comissió Rev. Sergio Requena.

Com ja és costum, en aquesta trobada que es programa cada any durant l’estiu, els seminaristes gaudeixen d’uns dies de convivència on es visita la diòcesi d’acollida, compartint a més moments de pregària, reflexió i recolliment espiritual.

Compartir