Trobada amb els preveres de l’Arxiprestat de les Valls d’Andorra

Dilluns dia 8 d’abril l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Mons. Joan-Enric Vives, va iniciar el que serà una sèrie de trobades amb tos els preveres de la Diòcesi, per polsar la seva vivència ministerial, els seus ànims, les dificultats i els reptes amb què es troben, i poder exposar algunes prioritats per a la comunitat Diocesana. Per això es va reunir a Canillo, a la Casa de Colònies d’AINA amb tots els preveres de l’Arxiprestat de les Valls d’Andorra que ja tradicionalment celebren les seves reunions arxiprestals mensuals en aquest espai. Aquesta era la primera d’una roda de trobades amb els preveres pels 8 Arxiprestats de la Diòcesi per tal de conèixer de primera mà les seves il·lusions i reptes en el moment actual del seu ministeri presbiteral.

Els preveres amb l’Arxiprest de les Valls, Mn. Ramon Sàrries i el Rector de Canillo i Capellà Custodi del Santuari, Mn. Ramon Rossell, van acollir l’Arquebisbe. Mons. Vives que s’interessà per la situació personal de cada prevere i per allò que l’il·lusionava més del seu ministeri sacerdotal en aquests moments, així com les dificultats i reptes de futur que veia en l’exercici del seu ministeri. En una bonica simfonia fraterna els preveres pogueren aportar de forma ben directa davant el seu Pare i Pastor allò que lliurement volien comunicar, i manifestar-li les seves il·lusions i angoixes i els suggeriments pastorals que creien que la Diòcesi havia d’afrontar en els propers anys.

Una pregària a la Mare de Déu sota l’advocació de Meritxell i un dinar de germanor compartit a la Casa de Colònies AINA clogué una trobada que fou molt ben valorada per tots els participants.

Compartir