Treball pastoral de conjunt entre joventut i vocació

Dilluns, dia 28 d’octubre, es van reunir els Delegats Diocesans de Joventut de les Diòcesis amb seu a Catalunya presidits pel Bisbe auxiliar de Barcelona Mons. Sergi Gordo, bisbe responsable de la pastoral juvenil (SIJ), i els Delegats Diocesans de Pastoral Vocacional. Es va excusar el bisbe de Terrassa Mons. Josep Àngel Saiz, bisbe responsable de pastoral vocacional. 

La trobada va tenir un objectiu clar: promoure la pastoral de conjunt joves i vocació, tal com demana l’Exhortació Apostòlica postsinodal del Papa Francesc “Crist Viu”. I partint d’aquesta comunió han decidit fer de la jornada d’animadors d’enguany una trobada on es parlarà sobre la cultura vocacional i l’acompanyament en les diferents vocacions. 

La Jornada d’animadors serà el dissabte 8 de febrer a la Cova de Manresa, lloc pertinent per treballar la figura de Sant Ignasi de Loiola, aprofundint sobre el discerniment, la vocació, etc. 

La Comissió que treballarà aquesta jornada en profunditat, formada per dos delegats de pastoral juvenil i dos delegats de pastoral vocacional, programaran la feina per tal que no sigui només un dia per escoltar xerrades, sinó que també els qui hi assisteixin retornin a casa amb preguntes sobre el discerniment propi i amb eines per tal de poder acompanyar aquells joves que ho necessitin.

Compartir