Reunió 224ª de la Conferència Episcopal Tarraconense a Barcelona

El dia 24 d’octubre de 2017 va tenir lloc la reunió n. 224 de la Conferència Episcopal Tarraconense (CET), a l’edifici del Seminari Conciliar de Barcelona. La reunió fou presidida per Mons. Jaume Pujol Balcells, arquebisbe metropolità de Tarragona i hi van assistir tots els seus membres. Per primer cop hi van aprticipar els nous auxiliars de l’arquebisbat de Barcelona, Mons. Sergi Gordo i Mons. Antoni Vadell. També, els bisbes han felicitat Mons. Sebastià Taltavull pel seu nomenament com a bisbe de Mallorca, que prendrà possessió d’aquesta seu el proper 25 de novembre.

Després de reflexionar sobre la situació social que està vivint el país, van tractar diverses qüestions proposades a l’ordre del dia, de litúrgia, treball envers les drogodependències, amb la presència de representants del CECAS, la propera escaiença del nº 2000 de la revistaCatalunya Cristiana, i la situació de la pastoral penitenciària a Catalunya, entre d’altres.

L’endemà, els bisbes van participar a la inauguració oficial del Curs 2017-2018 de l’Ateneu Sant Pacià de Barcelona, que agrupa les facultats de Teologia, Filosofia i «Antoni Gaudí» i diversos Instituts.

Compartir