Recés d’Advent dels fidels d’Urgell

Seguint la programació del curs de l’Escola Diocesana de Formació Permanent (EDFP) el dissabte, 16 de desembre, va tenir lloc a la casa d’espiritualitat del Sant Crist de Balaguer el recés d’Advent adreçat a tots els fidels d’Urgell. Hi van participar setanta persones membres de l’Escola i altres provinents de totes les zones del bisbat.

Mn. Antoni Elvira, director de l’EDFP i vicari episcopal per a l’acció pastoral, va predicar el recés, centrant-se en els evangelis corresponents als quatre diumenges d’Advent (Mc 13,33-37; Mc 1, 1-8; Jn 1,6-8.19-28 i Lc 1,26-38).

Les reflexions i els comentaris dels textos bíblics van ser distribuïts en dues meditacions i es va disposar d’un temps per a la reflexió meditativa i la pregària. Per a la pregària personal es van lliurar a cada participant quatre textos que feien ressonar a nivell més personal el text bíblic dels quatre diumenges.

L’Eucaristia, celebrada a la capella de la casa d’espiritualitat, va ser el moment central del recés i, en finalitzar-la, Mn. Antoni va desitjar una bona continuació d’aquest temps d’Advent i unes bones festes de Nadal a tots els participants i les seves famílies.

En acabar la celebració de la missa es va compartir el dinar de germanor al mateix restaurant del Santuari del Sant Crist amb el cant d’una nadala acompanyada amb neules i torrons.

Compartir