Pressa de possessió del Cardenal Cañizares com Arquebisbe de València

Dissabte 4 d’octubre a la S.E. Catedral de València, l’Arquebisbe d’Urgell Mons. Joan-Enric Vives va assistir a la pressa de possessió del Cardenal Antonio Cañizares com a nou Arquebisbe de València.

La Missa fou presidida al començament pel Nunci Apostòlic de Sa Santedat a Espanya i Andorra, Mons. Renzo Fratini i varen concelebrar els cardenals Antonio Maria Rouco, Arquebisbe administrador apostòlic de la Diòcesis de Madrid; Juan Luis Cipriani, Arquebisbe de Lima; el Cardenal Santos Abril, Arxiprest de la Basília de Santa Maria la Major de Roma; el Cardenal Manuel Monteiro de Castro; Penitenciari major emèrit de la Penitenciaria Apostòlica i el Cardenal José Manuel Estepa, Arquebisbe emèrit castrense.

També hi varen participar 48 arquebisbes i bisbes i una gran representació dels preveres i dels fidels de d’Arxidiòcesis de València.

Els actes es varen iniciar amb la veneració a la Mare de Déu dels Desemparats a la Basílica de la Mare de Déu dels Desemparats on el Cardenal Antonio Cañizares va firmar en el llibre d’Or una dedicatòria i va regalar a la Patrona de València la creu pectoral del dia en què fou creat cardenal per Benet XVI.

2 basilica-int3concelebrantes-int0

Compartir