“Pregària del cor” al Santuari de la Mare de Déu de Núria

El passat dissabte 23 de maig va tenir lloc un recés sobre “La pregària del cor” a les instal·lacions del bisbat al Santuari de Núria, les quals han estat remodelades recentment. El conductor del recés va ser Aleix Bonfill, col·laborador de la pastoral del Santuari juntament amb la seva esposa Elisenda. Van assistir-hi set persones d’entre 24 i 46 anys, vingudes totes especialment per a l’ocasió.
Després de la benvinguda i la introducció, els participants van mantenir un clima de silenci durant tota la jornada per tal d’afavorir l’aprofundiment en la pregària. Al llarg del dia, es van intercalar estones de quietud en les quals repetien l’oració de Jesús interiorment “Jesús, Fill de Déu, Salvador, tingues compassió de mi, que sóc un pecador!”, i d’altres en què es feia en grup i de forma més dinàmica.
En les poques estones lliures que hi va haver, els participants van poder visitar la Basílica de la Mare de Déu i donar un tomb pels entorns propers al Santuari. En el moment d’acomiadar-se, els participants, els organitzadors així com el capellà custodi, Mn. Joan Parera, van expressar la seva satisfacció respecte al transcurs de la jornada.

Compartir