Pelegrinatge a Fàtima des d’Andorra

Els membres del Grup de Folklore ‘Casa de Portugal’ van participar el diumenge dia 11 de març en la 16a edició del Pelegrinatge al Santuari de la Mare de Dèu de Fàtima, a Portugal.
Des d’Andorra fins a la ciutat portuguesa es van desplaçar cinc membres de l’agrupació andorrana que van integrar el major aplec de folkloristes lusitans, prop de 3000, habillats amb els vestits regionals.
La Basílica de la Santíssima Trinitat, al recinte del Santuari, va ser el punt de trobada dels grups on es va celebrar l’eucarístia dominical dedicada al moviment folklòric.
Un cop finalitzada la trobada, els membres del Grup es van trobar amb la Junta Directiva de la Federació Portuguesa de Folklore i van reafirmar la invitació perquè visitin el Principat el proper 28 d’abril coincidint amb les celebracions del 22é aniversari del Grup de Folklore ‘Casa de Portugal’. Diferents agrupacions van intercanviar paraules d’amistat amb els membres del grup andorrà manifestant l’interès de visitar el Principat en un futur proper.

Compartir