Mn. Eulogio Francisco González Parra obté el Doctorat a l’Institut Sup. de Litúrgia de Barcelona

Mn. Eulogio Francisco González Parra, sacerdot mexicà de l’Arxidiòcesi de Puebla, que col·labora pastoralment a la Diòcesi d’Urgell a la Parròquia de Guissona, i també a la de Sta. Agnès de Barcelona, va defensar el dia 28 de febrer la seva Tesi Doctoral a l’Institut Superior de Litúrgia de Barcelona per obtenir el Grau de Doctor en “Teologia amb especialitat en Litúrgia”.

L’acte acadèmic va comptar amb la presència de Mons. Joan-Enric Vives, Arquebisbe d’Urgell, que va voler fer-se present i acompanyar el Doctorant en la seva defensa doctoral amb una tesi sobre “El cant dels salms laudatoris de l’hora de Laudes com expressió de la resurrecció de Crist. Estudi teològic i musical dels salms laudatoris de l’Hora de Laudes en l’actual Litúrgia de les Hores com a font d’espiritualitat cristiana”.

El Director de la Tesi fou el Dr. Jordi Latorre Castillo SDB i el Tribunal estigué presidit pel Dr. Gabriel Seguí, Director de l’Institut Superior de Litúrgia de Barcelona; també hi participaven el Dr. D. Manuel Fernando Sedano López, Membre del Consell de la revista “Phase” del Centre de Pastoral Litúrgica de Barcelona i professor de l’Institut, i la Dra. Maria Incoronata Colantuono, Investigadora i docent de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Hi van assistir un grup de fidels de Guissona amb l’Arxiprest Mn. Ramon Balagué que van voler acompanyar Mn. Eulogio Francisco en la defensa de la seva tesi doctoral.

Compartir