Missatge als joves d’Urgell pelegrins de Taizè a Breslau (Polònia)

L’Arquebisbe d’Urgell va enviar un missatge de suport i amistat als 23 joves d’Urgell que acompanyats per Mn. Ivan Ayala i la coordinadora de la Delegació de Joventut M. Carme Girart participen a l’Encontre de Taizè a Breslau (Polònia). 

El text del Missatge:

Bon Any Nou a Breslau!

Estimats joves d’Urgell que participeu a Breslau (Wroclaw – Silèsia, Polònia) en el pelegrinatge de pau i de confiança promogut per la Comunitat monàstica ecumènica de Taizè. Us faig arribar la meva comunió i oració amb motiu del Nadal i l’Any Nou.

Segur que del 28 de desembre a l’1 de gener viureu uns dies joiosos de pelegrinatge i d’amistat. Sapigueu que us necessitem com a creients i forjadors de pau i de fraternitat. Us necessita l’Església i tots els germans cristians, i us necessita Europa i el món. Hem de mostrar que les persones podem ser germans i viure sense violència ni isolament egoista ni indiferència davant el sofriment o els problemes del món.

Prego amb vosaltres per la pau i la germanor, pel poble polonès que amb tanta calidesa us acull, per l’arxidiòcesi de Breslau i pel Germà Alois i els altres germans de la Comunitat estimada de Taizè, amb qui ens uneixen tants lligams. 

Bon Any 2020, que sigui de pau i de solidaritat, i que el Senyor ens ompli amb les seves benediccions.
Vostre,
+ Joan Enric Vives, arquebisbe d’Urgell

Els pelegrins d’Urgell han enviat aquesta salutació a Mons. Vives:
{youtube}xx8xlEWwjJs{/youtube}

Compartir