Missa exequial a Cabanabona per Mn. Àngel Saball

El dissabte dia 31 d’agost l’Arquebisbe d’Urgell va presidir la Missa dominical a l’església parroquial de St. Joan Baptista de Cabanabona en sufragi de l’ànima de Mn. Àngel Saball i Creus (a.c.s) que morí el proppassat 21 d’agost a Lleida. 

Mn. Saball va morir als 76 anys d’edat després d’una llarga dedicació pastoral especialment dedicada a l’ensenyament a Barcelona i Balaguer. 

Van concelebrar amb l’Arquebisbe, l’Arxiprest Mn. Ramon Balagué i els sacerdots de Ponts, Mn. Jaume Mayoral i Mn. Bonifaci Fortuny així com el diaca Mn. Josep Caba; Mn. Antoni Ballester, Mn. Eulogio González i Mn David Codina. A l’Eucaristia també hi va assistir l’Il.lm. Sr. Alcalde de Cabanabona, Lluís Clotet i Oliva. 

El Sr. Arquebisbe destacà tota la dedicació que Mn. Àngel Saball va realitzar i el bon exemple que va donar amb la seva llarga i dolorosa malaltia. I de les lectures dominicals remarcà els valors de la humilitat i la senzillesa per a la vida cristina ja que “qui s’enalteix serà humiliat, però el qui s’humilia serà enaltit”, així com el valor de la generositat i la misericòrdia que ens fan semblants a Déu Pare misericordiós que ens recompensarà “quan ressuscitaran els justos”.

En acabar l’Eucaristia, al cementiri de Cabanabona, davant el lloc on reposen les despulles de Mn. Saball, el Sr. Arquebisbe, acompanyat dels familiars i amics de Mn. Àngel, va pregar pel seu etern repòs. 

Compartir