Matinal de formació de catequistes

Quaranta catequistes van participar en la matinal de formació organitzada per la Delegació Diocesana de Catequesi el dissabte 30 de març.

El centre Sant Domènec de Càritas d’Urgell a Balaguer va acollir la trobada que s’inicià amb l’acollida i les paraules de benvinguda que Mn. Antoni Elvira, delegat de catequesi, adreçà en nom de la Delegació a tots els participants. Seguidament Mn. Jaume Mayoral dirigí l’estona de pregària que girà entorn del text de la paràbola del Pare Misericordiós (Lc 15, 1-3.11-32).

A continuació cada catequista participà en un dels següents tallers formatius que els talleristes oferien en aquesta ocasió: “La pregària i la missió” (Mn. Josep M. Aresté); “Dinàmiques a la catequesi” (Sra. Mariví Castaño); “La catequesi amb els sentits” (Sr. Ramon Oromí); “Pares i catequistes. Com ho fem? Jo m’hi apunto” (Mn. Josep Montoya i Sra. Conxita Salvadó).

En acabar la sessió dels tallers els diversos grups es reuniren de nou a la capella per dur a terme una breu pregària d’acció de gràcies per tot el que s’havia compartit i aprés durant la matinal. Així es clogué la trobada i tots els qui pogueren compartiren el dinar al restaurant del Sant Crist de Balaguer.
Compartir