Lliurament dels Premis del Concurs Bíblic a La Seu d’Urgell

El dia 23 de maig al matí i a la Sala d’Actes del Palau episcopal de La Seu d’Urgell va tenir lloc l’acte de lliurament dels Premis del XXXè. Concurs bíblic envers els nois i noies d’Urgell, escoles i catequesi, que cada any convoca la Federació de Cristians de Catalunya (Grup Avant de Terrassa) per a tots els joves de Catalunya i Andorra, amb l’ajuda de la Conferència Episcopal Tarraconense i altres promotors.
Va presidir l’Acte l’Arquebisbe d’Urgell amb el Delegat diocesà d’Ensenyament d’Urgell Mn. Josep Chisvert i la representant del Grup Avant de Terrassa, Sra. Mª Pilar Vila. Hi va haver una nombrosa assistència dels premiats i els seus familiars, així com representats de les Escoles i Parròquies premiades en el grup d’institucions, i molts professors de religió catòlica del Bisbat d’Urgell.
Enguany el Concurs Bíblic tenia com a lema «Senyor, ensenya’ns a pregar» i van participar-hi 69.589 participants, dels quals, 4.694 foren de la Diòcesi d’Urgell, amb la participació de més de 70 escoles del Bisbat.
Es va posar en relleu l’element tan important que és la cultura i aprenentatge de la Bíblia per a una cultura oberta i humanista dels nois i noies, i sobretot per a la coneixença de la Paraula de Déu, que és la Veritat per a tots els creients. L’Arquebisbe Joan-Enric va felicitar els participants i els va encoratjar en l’estudi de la Paraula de Déu.

Compartir