Les Valls de Valira agraeixen el servei pastoral de Mn. Rossend Roca

La parròquia de Sant Serni d’Anserall i els pobles de Les Valls de Valira van oferir un agraïment i reconeixement per la seva dedicació a Mn. Rossend Roca i Jaumot (El Pla de Sant Tirs 1932), que ha dut a terme el servei pastoral d’aquestes comunitats en els darrers anys, i que actualment resideix a la residència St. Ermengol del Seminari d’Urgell, a La Seu d’Urgell.

L’acte central fou la celebració de l’Eucaristia el diumenge dia 2 de setembre a la Parròquia de St. Serni d’Anserall que fou presidida pel Vicari General, Mn. Josep M. Mauri, i concelebrada pel mateix Mn. Rossend Roca. En acabar la celebració, l’Alcalde de Les Valls de Valira, Il·lm. Sr. Ricard Mateu, va adreçar unes paraules d’agraïment per la seva dedicació pastoral a Mn. Roca i li va lliurar una placa de record, en nom de tots els fidels.

Mn. Roca va rebre emocionat i agraït aquest reconeixement al lliurament pastoral d’un sacerdot. En acabar aquest acte es va cloure la celebració amb un concert de peces musicals diverses interpretades per una jove soprano de la contrada.

Compartir