La Llar de Sant Josep acull la Trobada Esportiva de Residències

La Llar de Sant Josep va acollir el dissabte 28 de maig la quinzena edició de la Trobada Esportiva de Residències en la que hi van participar unes 300 persones entre avis, familiars i voluntaris. Hi han estat presents 8 residències d’avis del Pirineu: de Puigcerdà, de La Seu d’Urgell, del Principat d’Andorra, de la Pobla de Lillet, d’Oliana, i de Bellver.
La Trobada Esportiva de Residències és un  projecte iniciat l’any 2002, dut a terme a La Seu d’Urgell i al Principat d’ Andorra, que pretén fomentar l’activitat física continuada a les residències geriàtriques, donant un sentit lúdic, social i competitiu a l’activitat física de la gent gran. En aquesta jornada, els padrins i padrines prenen part en un seguit de proves esportives que durant tot l’any han entrenat fort i esperen l’arribada d’aquest dia amb ganes i il·lusió. Les proves són diana amb anelles, bàsquet, tic-toc, rotllana, bitlles, busca-busca, brisca, dòmino, escacs i circuits de dificultat, cadira de rodes i caminadors.
La Trobada Esportiva de Residències s’inicià a dos quarts de deu del matí amb un acte inauguració on hi intervingué l’Alcalde de la Seu d’Urgell, Sr. Albert Batalla, la secretària d’Estat d’Afers Socials i Ocupació del Govern d’Andorra, Sra. Ester Fenoll, la directora de la Llar de Sant Josep, Mare Eulalia Melecia Machaca i el secretari del Bisbat d’Urgell, Mn David Codina,
Tot seguit tingué lloc la desfilada de les diferents residències amb els seus participants. Abans de donar pas a les diverses proves esportives, tancà l’acte inaugural de la trobada l’actuació de Goig Dansa.

Compartir