Jornades esportives de Residències de gent gran

Un any més, el dissabte dia 30 de maig es va celebrar la XIVª Trobada esportiva de Residències de persones grans del Principat d’Andorra, l’Alt Urgell, Cerdanya i Berguedà al Prat del Roure del Comú d’Escaldes-Engordany, amb més de 300 persones entre voluntaris, participants i acompanyants.
Les Residències que enguany hi van participar són: Residència Clara Rabassa, Centre Sociosanitari el Cedre d’Andorra, Residència Sant Roc de Bellver de Cerdanya, Llar de Sant Josep de La Seu d’Urgell, Residència Hospital de Puigcerdà, Fundació Sant Hospital de La Seu d’Urgell, Càsser d’Oliana, Usuaris del servei de Teleassistència de la Creu Roja d’Andorra i Residència d’Avis La Pobla de Lillet.
A l’acte d’inauguració s’hi van fer presents la Ministra de Cultura, Joventut i Esports, M.I. Sra. Olga Gelabert i l’Alcalde en funcions de La Seu d’Urgell, Il·lm. Sr. Albert Batalla, amb la Regidora de gent gran de l’Ajuntament de La Seu, Montserrat Bonet.
En el transcurs de la Trobada es féu un joiós homenatge a una àvia que complia 100 anys i les autoritats presents la van felicitat amb una pastís i un ram de flors. La companyia de ball «Líquid Dansa» va amenitzar l’acte d’inauguració amb danses molt boniques i un recital de Calderón de la Barca, amb mímica i dansa. Finalment un dinar de germanor i la repartició de premis als guanyadors va posar fi a una diada molt bonica i distreta per als avis i per a tots els participants.

Compartir