Jornades d’estudi sobre “Litúrgia i pietat popular”

Les ja continuades Jornades d’estudi de Litúrgia de l’Institut Superior de Litúrgia de Barcelona (ISLB), amb la col·laboració del Centre de Pastoral Litúrgica de Barcelona (CPL), van tenir lloc el dia 12 de febrer, a l’aula Magna del Seminari Conciliar de Barcelona amb una setantena de participants entre professors, alumnes i persones interessades.

Hi va poder participar Mons. Joan-Enric Vives, President de la Comissió Interdiocesana de Litúrgia de la Conferència Episcopal Tarraconense, que va cloure les Jornades amb el Dr. Gabriel Seguí, Director de l’ISLB.

La reflexió de les Jornades sobre “Litúrgia i pietat popular” fou desenvolupada per dos ponents: el Dr. Luis Rueda, delegat diocesà de Litúrgia de Sevilla, sobre “El camí teològic en el magisteri des del ‘Directori sobre la pietat popular i la litúrgia’ fins al Papa Francesc”, i el Dr. Gonzalo Guzmán, professor de la Pontifícia Universitat Catòlica de Xile, sobre “El popular com a lloc teològic d’encontre entre la litúrgia i la pietat”.

Un diàleg entre els ponents i els assistents va cloure aquestes Jornades tan suggeridores per a la pastoral i la reflexió litúrgica.

Compartir