Jornades de formació i Assemblea de Mans Unides al Escorial

Els passats dies del 23 al 25 d’octubre van tenir lloc a San Lorenzo del Escorial les Jornades estatals de Formació de Mans Unides. Aquestes Jornades que també inclouen l’Assemblea General Extraordinaria són el moment en què un gran nombre de voluntaris de l’Associació es troben (aquest any hi varen participar prop de 350 persones) per compartir les seves experiències. Hi participà la Presiendta diocesana d’Urgell, Teresa Cabanas.

Les Jornades varen començar amb la salutació de Mons. Carlos Escribano, bisbe de Terol i Consiliari de l’Associació i de Soledad Suárez Presidenta Nacional de Mans Unides, on varen fer notar la importancia d’aquestes Jornades per a tots. La conferència inaugural va anar a càrrec del P. Julio Luis Martínez, jesuïta, Rector de la Universitat de Comillas i va fer un recorregut molt interessant sobre la Carta Encíclica «Lloat Sigueu» fent especial incís en la importància que aquesta encíclica té per a Mans Unides ja que obre un camp de treball important. 
 
Els tallers que es varen dur a terme també estaven relacionats amb aquesta encíclica i amb el lema de la propera Campanya «Planta-li cara a la Fam: Sembra!». Les Delegades reunides en Assamblea extraordinaria varen aprobar el pressupost de la propera Campanya i diferents punts per a la bona marxa de l’Associació. Els espais de pregària, les Eucaristies i el lleure varen completar les Jornades amb un sentiment que tot el que fem pels nostres germans que viuen en països en vies de desenvolupament, siguin d’un gran profit i ajuda.

Compartir