Jornada de portes obertes el proper dissabte 2 d’abril del major centre de Càritas a la diòcesi d’Urgell, situat a Balaguer

pict0401

El proper dissabte 2 d’abril es celebrarà una jornada de portes obertes al nou Centre Sant Domènec de Balaguer, situat a la Plaça Josep Carner-Ribalta, s/n. Aquesta infraestructura ha estat creada per Càritas Diocesana a Balaguer amb l’objectiu d’aglutinar els serveis socials que fa d’atenció als mes necessitats i les activitats de dinamització i treball dels projectes que lidera en reinserció laboral, en formació juvenil i d’adults i en reforç escolar de tota l’àrea d’influència.

La jornada començarà a les cinc de la tarda i tothom qui ho vulgui podrà visitar les instal.lacions. L’edifici s’ha remodelat profundament: 550m2 de planta i una zona exterior de 1.124 m2 que permeten acollir activitats de taller de natura als usuaris i gaudir d’un espai de lleure d’una part i de l’altre encabir la gestió dels ajuts i de les projectes que estan en marxa. HI ha espais destinats a tallers, a aules multifuncionals, una ciberaula i sala d’actes. Aquests espais amés, estan oberts a la ciutadania i entitats de la població de Balaguer.

Compartir