Inici d’un taller de competències digitals a la Seu d’Urgell

El Centre Sant Ot de la Seu d’Urgell ha iniciat aquest mes de setembre un taller de competències digitals per a respondre els dubtes a l’hora de buscar feina.

El taller ha estat adaptat davant les necessitats del grup, contemplant estratègies per buscar feina online, i en definitiva, consells i estratègies per dominar les àrees i eines que et permeten accedir al món laboral.

L’objectiu general és el de millorar les condicions de vida mitjançant un treball d’empoderament individual i grupal amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat.

Tots els participants prèviament havien realitzat un treball individualitzat en el Programa laboral on s’havia confeccionat un currículum seguint una sèrie de pautes per tal d’elaborar un currículum ben dissenyat ja que aquest és la primera noticia que té una empresa d’una persona candidata.

El Programa Laboral de Càritas a la Seu d’Urgell durant el 2020 ha inserit 7 persones; destacar que el global d’insercions del 2019 amb els mateixos paràmetres varen ser de 36 persones. Una dada que ens fa estar molt alerta degut a la situació sanitària actual.

Tots els cursos i tallers del programa laboral són finançats pel Fons Social Europeu.

Compartir