Inici del ministeri del Rector de la Parròquia de Sant Ot de La Seu d’Urgell

La Parròquia de Sant Ot va viure el diumenge 3 de setembre el dia important del canvi de Rector, iniciant Mn. Ignasi Navarri i Benet el seu ministeri de Rector a la Parròquia de Sant Ot  i la Catedral de Santa Maria, de La Seu d’Urgell, succeint el qui ho ha estat en els darrers  catorze anys, Mn. Xavier Parés i Saltor que també es va acomiadar de la parròquia amb motiu de la seva jubilació dins la mateix celebració. La missa de les dotze del migdia va ser presidida per l’Arquebisbe d’Urgell, que va encoratjar els dos sacerdots a emprendre aquesta nova etapa de la seva vida amb il·lusió i encert, seguint el Crist, Bon Pastor, amb total lliurament, i animà la Parròquia a ser església de comunió i de servei per a tots els ciutadans de La Seu d’Urgell.

Mn. Ignasi Navarri continuarà exercint de Vicari General de la Diòcesi i de Rector del Seminari, com va recordar el mateix Arquebisbe, que també va explicar que Mn. Gabriel Casanovas, que assistí a la celebració, seria el nou Vicerector del Seminari que l’ajudarà en el nou servei, com també ho fan Mn. Jordi Miquel i Mn. Lluis Miquel Sánchez.

Mn. Ignasi Navarri va agrair la confiança en ell dipositada i demanà la col·laboració de tots perquè la Parròquia pugui ser «la font sempre viva enmig de la plaça del poble», com deia Sant Joan XXIII. I recordà els Mossens que lhan precedit Mn. Jordi Gasch, Mn. Pau Vidal i Mn. Xavier Parés.

En les seves paraules d’agraïment, Mn. Xavier Parés -nomenat darrerament ciutadà adoptiu de La Seu d’Urgell i que continuarà vivint a La Seu i exercint de Degà del Capítol Catedral- va recordar la gran estima que sent per la seva ciutat, on ha desenvolupat la major part del seu servei pastoral i va agrair la col.laboració que sempre ha tingut del seu consell parroquial, catequistes, i germans preveres.

L’església Catedral s’omplí de gom a gom i en acabar els dos sacerdots van rebre la salutació dels fidels personalment.

Compartir