III Torneig Càritas de golf solidari

Més de 8.000 euros recaptats al torneig a Fontanals Golf Club a favor de Càritas d’Urgell

El passat dimecres 12 d’agost Fontanals Golf Club i Càritas van celebrar el III Torneig ‘Càritas’ de golf solidari

Càritas d’Urgell va rebre de Fontanals Golf Club 8.010 euros, fruit de la recaptació que es va fer en el Torneig solidari #cadagestcompta que el club va organitzar, juntament amb Càritas, el dimecres 12 d’agost a les instal·lacions del club, situat a la Cerdanya. Els diners seran destinats a ajudar les persones afectades per la crisi econòmica que està comportant l’actual estat sanitari per la COVID-19.

Fins aquest any el torneig se celebrava cada dos anys, però donada la situació actual, que ha fet que les demandes d’ajuda a Càritas s’hagin triplicat, l’organització va optar per fer una edició especial aquest 2020. Normalment s’hagués dut a terme l’any 2021.

En el torneig van participar 16 empreses col·laboradores i 9 persones voluntàries a l’organització i el suport dels 178 esportistes que van competir solidàriament, on el resultat era el menys important.

Fontanals Golf Club forma part del Programa d’Entitats amb Cor de Càritas d’Urgell, el qual convida a col·laborar entitats disposades a aportar el seu gra de sorra per facilitar la participació en un gran projecte social a les nostres comarques.

El President del Club de Golf de Fontanals, Agustí Torelló, va felicitar Càritas d’Urgell per la seva feina en favor de l’acompanyament de les persones en situació de fragilitat i va posar en relleu la importància de la tasca que es fa en el territori del Pirineu, especialment a la Cerdanya. També es va felicitar per l’èxit de la convocatòria, que va acollir nombrosos esportistes de la comarca i també moltes entitats col·laboradores, i va expressar la seva voluntat de seguir organitzant al club d’altres activitats solidàries amb la comunitat.

Josep Casanova, Director voluntari de Càritas d’Urgell, va agrair la predisposició de Fontanals per fer aquest torneig excepcional i també va insistir en el fet que tot havia estat possible gràcies a la voluntat i solidaritat dels participants. Casanova també va voler agrair a totes aquelles persones i empreses que amb tota la bona voluntat i de forma altruista han col·laborat de la millor manera dins les seves possibilitats en la materialització d’aquesta proposta solidària i lúdica.

El torneig de golf es va tancar amb la presentació dels guanyadors del torneig i del sorteig de la panera solidària a porta tancada per evitar aglomeracions de persones.

Càritas aposta pel treball en xarxa amb els diferents agents socials del territori per generar valor compartit i per contribuir a crear una societat més justa, solidària i fraterna.

Compartir