III Setmana de Cinema Espiritual a Andorra, amb més de 1.500 participants

El dilluns 3 de novembre s’ha iniciat la III Setmana de Cinema Espiritual a Andorra, organitzada per la Delegació d’Ensenyament del Bisbat d’Urgell amb el suport dels centres escolars de tots tres sistemes educatius del Principat d’Andorra. Es preveu l’assistència de més de 1500 infants i joves del Principat i de la comarca de l’Alt Urgell.
Al llarg de la setmana, es projectaran tres pel·lícules diferents enfocades en tres segments d’edats: d’infants, joves i adults, que es podran en els cinemes de l’Illa Carlemany en horaris de mati per als infants i joves i dimecres a dos quarts de nou del vespre per adults. En aquesta sessió és prevista l’assistència de l’Arquebisbe Mons. Joan-Enric Vives.
La mostra arriba a la seva maduresa, després del gran nombre d’assistents que es preveu, de totes les edats i de tots els sistemes d’ensenyament: andorrà, espanyol i francès.

Les pel·lícules triades per aquest any són les següents: «EL MEDALLÓN PÉRDIDO: LAS AVENTURAS DE BILLY STONE» (Alumnes de 5è i 6è Primària i 1r i 2n Secundària); «BLANCA COMO LA LECHE, ROJA COMO LA SANGRE» (Alumnes de 3r i 4t Secundària); «UN DIOS PROHIBIDO» (Adults).

A la Delegació d’Ensenyament del Bisbat d’Urgell, es valora que també el cinema pot ser una porta interessant per a aquest «temps d’especial reflexió i redescobriment». Les primeres jornades de Cinema Espiritual a Andorra van ser al novembre del 2012 amb l’objectiu d’oferir un espai de reflexió sobre els valors. 

img 1166img 1150img 1153img 1155

 

Compartir