Funeral massiu a Andorra la Vella per les 5 víctimes de l’accident del túnel de Dos Valires

Dimecres dia 18 de novembre a l’església de St. Esteve d’Andorra la vella, el Bisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra ha presidit un funeral per les cinc víctimes de l’accident mortal del passat dia 7 a la sortida del túnel de Dos Valires en construcció, en el qual es van produir aquestes cinc morts i sis obrers més van quedar-hi ferits de consideració, i que són: Olimpio dos Santos Carriço i Antonio Maria Mateus Gonçalves, el dos que tenen la família que viu a La Massana i a Andorra la Vella respectivament, i altres tres Carlos Duarte Campelo Marques, Toni Cristiano da Costa Ribeiro i Carlos Alberto Nunes Alves.

Hi van assistir les Autoritats del país àmpliament representades i l’Ambaixador de Portugal a Andorra. Una gran multitud de prop d’un miler de persones omplia de gom a gom el temple andorrà i una gran multitud de fidels i amics dels morts participava en silenci des de fora.

Concelebraven el Vicari general, l’Arxiprest de les Valls i la totalitat dels preveres d’Andorra, i va cantar la Coral Ntra. Sra. de Fàtima de La Massana. Al final de la missa es va llegir el Missatge enviat per Sa Santedat Benet XVI a les famílies dels difunts i als ferits.

Fragments de l’homilia (en català i portuguès):

Compartir