Festivitat de St. Antoni de Pàdua

El dimecres 13 de juny a moltes Parròquies del Bisbat d’Urgell es celebra la festivitat de St. Antoni de Pàdua, frare franciscà que va viure al segle XIII, confessor i doctor de l’Església, i patró dels paletes i oficis de la construcció, dels arquitectes i xocolaters; també és invocat per trobar coses perdudes.
A la Parròquia de Ponts, un any més va estar al carrer Vilanova de Ponts, on hi ha una capelleta amb la imtage del sant, on es va oficiar per la tarda el res del sant rosari, que va estar presidit pel diaca Mn. Josep Caba, amb una gran assistència de veïns del carrer i de fidels del poble. Mn. Caba va oferir el sant rosari pels malalts del poble, per la gent gran, els infants i també d’una manera especial pels estudiants que aquests dies estan fent els exàmens de la selectivitat.

En acabar la pregària es va oferir un berenar popular a tots els assistents. També durant tot el dia es van atansar moltes persones, fins a la capella de Sant Antoni, a oferir un llantió a la imatge del sant per demanar la seva protecció i la seva intercessió.
Compartir