Festa de St. Cristòfol i benedicció de cotxes a La Seu d’Urgell

Un any més, en aquest diumenge dia 12 de juliol, la Parròquia Sant Ot de La Seu d’Urgell s’ha fet pressent al Passeig Joan Brudieu per beneir els cotxes, demanant  la protecció de Sant Cristòfol. Mn. Xavier Parés  Rector de la Parròquia i Degà del Capítol Catedral, ha presidit la Eucaristia, fent memòria de Sant Cristòfol. 
L’Il·lustríssim Sr. Alcalde Albert Batalla així com la Regidora Dra. Montserrat Bonet, que han  participat en l’Eucaristia, i la presidenta dels grup de puntaires que aquest dia van fer les seves demostracions al Passeig de la Seu d’Urgell, han presidit al Passeig  la taula del jurat.del Concurs de Puntaires.
Feia goig veure tanta gent del poble i turistes que omplint les voreres del passeig davant la Fundació Sant Hospital, veien desfilar tants i tants cotxes, camions, motos i tota classe de vehicles, fins i tot un nen ben petit amb el seu cotxet, que ha estat l’admiració de tothom mentre l’aplaudien fortament. Tots amb el desig de rebre la benedicció de Déu, aquest Déu que en el fons de cada cor batega i anima perquè la flama de la fe es mantingui viva. I hem de recordar que som obra de les seves mans. Tot un símbol de poble unit celebrant les seves festes, mantenint les seves tradicions.

Compartir