Festa de Nadal a la Residència Sant Josep

El dia 24 de desembre al vespre, amb la solemne Missa de la nit de Nadal, i el dia 25 amb l’àpat i la festa de germanor es va celebrar a la Residència de Sant Josep de La Seu d’Urgell la joiosa festa del Naixement del Senyor amb la companyia del Sr. Arquebisbe Joan-Enric. Ell va presidir l’Eucaristia de la nit del 24 i després van fer festa amb els ancians residents, i va sopar amb la Comunitat de Religioses dels Ancians desemparats de La Seu d’Urgell. I l’endemà van dinar amb gran germanor i festa amb els ancians que restaven sols a la Residència i els preveres de la Residència Sant Ermengol del Seminari de La Seu.

A la missa de la nit, acompanyada per Mn. Josri Miquel i el Cor reforçat de les Germanes, l’Arquebisbe va subratllar la humilitat dels qui tenim poc però ens acostem a Betlem amb el cor obert i delerós de ser salvats i de rebre la penyora de l’eternitat que ens promet la salvació de Jesús. Va fixar la mirada agraïda de fe en els pastors que donen glòria a Déu anat a Betlem a veure el Messies i després anuncien a tothom el que han vist i experimentat. Ancians i més joves tots hem de ser anunciadors per l’amor de la bona notícia de l’Evangeli i no desanimar-nos mai ni perdre l’esperança que s’ha de fonamentar en les promeses de Jesús.

Després de la Missa va tenir lloc una bonica festa animada per les Germanes i pel Sr. Truqui, famós a La Seu pels seus alegres acompanyaments de les festes.

L’endemà, després del pontifical a la Catedral, l‘Arquebisbe Joan-Enric, alguns sacerdots de la ciutat, i els sacerdots ancians de la Residència St. Ermengol del Seminari van dinar plegats a la Residència St. Josep, com sempre ha fet l’Arquebisbe tots els Nadals. Nova festa de germanor i d’alegria, amb cançons i participació de les Germanes, les persones que cuiden els ancians i els sacerdots. Clogueren la diada amb una visita al Pessebre monumental que cada any es disposa a la Residència St. Josep.

Compartir