Festa de la Immaculada Concepció a Barbens

El dia 8 de desembre l’Arquebisbe d’Urgell celebrà la solemnitat de la Immaculada Concepció de la Verge Maria a Barbens, acompanyat pel rector, Mn. Carles Albert Ospina i el germà franciscà de Creu Blanca Gà. Joaquim, Cifuentes. Amb aquesta solemne celebració beneïa i inaugurava les diverses actuacions que s’han anat fent a l’església parroquial de Barbens en aquests darrers anys, gràcies a l’ajuda conjuntada de l’Ajuntament, el Bisbat i moltes persones del poble.

Predicà l’homilia l’Arquebisbe, remarcant la nostra lluita contra el pecat i el mal, per acollir la gràcia divina a semblança de la nostra Mare la Verge Maria, preservada del pecat per ser Mare del Fill de Déu, i llum i guia de tot el poble cristià. Remarcà com brilla la seva figura joiosa per a tots enmig de l’Advent, camí del Nadal. A Ella confià la Diòcesi i la joventut, els infants que participen a la catequesi que hi eren presents i totes les famílies cristianes. I felicità el poble de Barbens, l’Ajuntament i el Rector de la Parròquia per totes les obres que han sabut anar fent realitat en el temple paroquial.

Després de la missa la Parròquia convidà el poble a un generós vermut en els locals de l’Ajuntament molt ben restaurats, antic convent templer i hospitaler, i després rectoria, que l’Il·lm Sr. Alcalde José Luis Plaza Tolosa i membres del Consistori, després anà explicant i mostrant al Sr. Arquebisbe.

Compartir