Felicitació del Copríncep al nou Secretari general de NN.UU. António Guterres

L’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep episcopal d’Andorra ha enviat una Carta de felicitació al nou Secretari general de l’Organització de les Nacions Unides (ONU), S.E. Sr. António Manuel de Oliveira Guterres, que el dia 1 de gener va iniciar el seu mandat.

El text diu:

“Amb motiu de la vostra elecció per aclamació com a Secretari general de les Nacions Unides i d’haver iniciat el vostre treball el primer de gener de 2017, rebeu la meva felicitació més cordial i els meus millors auguris per a un bon treball envers totes les causes que aquest important Organisme mundial duu a terme com són la pau i la seguretat internacionals, la igualtat de drets i la lliure determinació dels pobles, el desenvolupament i l’estímul del respecte als drets humans i les llibertats fonamentals, així com la cooperació internacional en la solució de problemes internacionals de caràcter econòmic, social, cultural o humanitari, i l’interès pel futur del nostre planeta.

Us desitjo molt d’encert en les vostres responsabilitats pel bé de tots els membres de Nacions Unides i per la pau i el bon govern del nostre món. Estigueu segur que el Principat d’Andorra, les seves Autoritats i jo mateix cooperarem sempre en la recerca laboriosa de la pau, la justícia i el desenvolupament dels pobles, units a les altres Nacions de la terra.

Encomano a Déu la vostra tasca de Secretari General en aquests moments especialment difícils per al nostre planeta així com la dels vostres més immediats col·laboradors».

Compartir