“És el moment de defensar la Vida!”. Manifest del 22è. Congrés Catòlics i Vida Pública

Al novembre de 2020 va tenir lloc a Madrid el 22è. Congrés Catòlics i Vida Pública, i es va reflexionar sobre «El moment de defensar la Vida!¨. Tot i que la conjuntura sanitària ha obligat a viure’l de forma exclusivament telemàtica, això ha permès multiplicar el seu impacte, de manera que van ser diversos milers les persones que van participar en les seves sessions, tant a Espanya com en molts països estrangers, especialment hispanoamericans.

Les conclusions dels tallers i ponències han estat recollides en un Manifest, “És el moment de defensar la Vida!”, on s’aborda la crucial qüestió de la defensa de la vida en totes les seves etapes i circumstàncies des dels principals angles que avui són objecte de debat i atenció social i política. El punt de vista i els arguments dels catòlics, capdavanters en tots els fronts de defensa, promoció i cura de la vida, són fonamentals en aquests debats i no haurien de ser ignorats o desfigurats per l’opinió pública ni per les institucions.

Aquest Manifest del 22è. Congrés de Catòlics i Vida Pública és una bona guia per als que volen conèixer i valorar les conclusions d’una trobada que va comptar amb una àmplia i molt qualificada participació i amb una important repercussió. També una crida a la reflexió i l’acció al voltant dels valors que tots compartim.

Trobareu el Manifest “És el moment de defensar la Vida!”, aquí.

Compartir