Encontre mundial de Clausura de l’Any de la Vida Consagrada a Roma

Iniciant el dia 28 de gener amb les inscripcions i una Vetlla de pregària i el 29 amb les ponències que duraran fins al dia 2 de febrer, té lloc a Roma l’Encontre mundial de Clausura de l’Any de la Vida Consagrada.
Aquesta Trobada ha estat convocada per la Congregació per als Instituts de Vida Consagrada i les Societats de Vida Apostòlica (CIVCSVA) i l’organitza amb l’ajuda de la Conferència Mundial d’Instituts Seculars (CMIS), tots presidits pel Cardenal João Braz de Aviz, cardenal brasiler, arquebisbe emèrit de Brasília y actualment Prefecte de la CIVCSVA.
De la Diòcesi d’Urgell hi participen les dues Verges consagrades, Cristina Ribot i Anahí Biorci, que col·laboren com a voluntàries en l’organització de l’Encontre. 
L’obertura va tenir lloc divendres dia 29 amb una gran Vetlla de Pregària a la Basílica Papal de Sant Pere i la Cloenda de l’Any de la Vida Consagrada amb la Celebració Eucarística que presidirà el Papa Francesc a la Basílica Papal de Sant Pere el 2 de febrer, a les 18.00h.

Compartir