Els Salesians reben el Premi “Àgora Cultural” del Principat d’Andorra

El Dia de la Cultura a Andorra  va tenir lloc el dia 25 de maig al vestíbul del Consell General. S’hi va llegir el Manifest Cultural 2016 a càrrec dels Fallaires d’Andorra la Vella, que són el Secretariat 2016 de la Plataforma d’institucions, i van tenir lloc els parlaments institucionals i la glossa als premis Àgora Cultural 2015, així com el cant coral a càrrec de les corals Rocafort, Petits Cantaires Lauredians i SAAS qui canta? i l’actuació musical a càrrec del Trio de flautes de l’Institut de Música del Comú d’Andorra la Vella. L’acte tenia el suport del Consell General, Govern d’Andorra i Comú d’Andorra la Vella-Capital Iberoamericana de la Cultura 2016.

Entre els guardonats per sorpresa hi havia els Salesians del Col·legi Sant Ermengol, que enguany celebren els 50 anys de la seva presència educativa al Principat, però que estan acabant aquesta presència passant el relleu a les Germanes de la Sda. Família d’Urgell.

Àgora Cultural del Principat d’Andorra la formen: Associació Fallaires d’Andorra la Vella, Associació Amics dels Orgues de les Valls d’Andorra, Associació Andorrana del Còmic, l’Animació i la Il·lustració (L’ARCA), Associació de Creatius d’Andorra -La Xarranca, Associació de Meteorologia d’Andorra i Ciències de l’Atmosfera, Associació de Músics d’Andorra, Associació d’Escriptors del Principat d’Andorra, Associació Musical i d’Amics de Mozart, Associació per la Defensa de la Natura, Associació Socio-Cultural Averroes, Centre de la Cultura Catalana, Cercle de les Arts  i de les Lletres, Cine Club de les Valls, Coral Casamanya, Esbart Santa Anna, Federació Andorrana de Fotografia i de Cinema Amateur, Grup d’Amics de les Matemàtiques d’Andorra, Grup de Folklore Casa de Portugal, ICOM Andorra, Institut de Música del Comú d’Andorra la Vella, Orfeó Andorrà, Societat Andorrana de Ciències i les Velles Cases Andorranes.

Compartir