Els grups Txt comencen la seva activitat pastoral

Els animadors de la Fe dels grups TXt, organitzats per la Delegació de Joventut del nostre Bisbat, han començat a convocar de nou els diferents grups d’adolescents i joves, des de 1r. d’ESO fins als universitaris, distribuïts arreu de la Diòcesi.

Els grups Txt es van començar a organitzar fa uns deu anys des de les parròquies i la Delegació de Joventut, per l’acompanyament dels adolescents i joves de la diòcesi, tot treballant les dimensions de l’ésser humà, a través de dinàmiques, jocs, reflexions, pregària, sortides, excursions, intercanvis, en un ambient acollidor, on tothom se senti acollit, estimat, integrat, valorat. També es treballen els aspectes positius de cadascú, del grup, aprenent a acollir les nostres limitacions, les dels altres les dels grups des de la perspectiva cristiana. Es treballen els valor de la Fe i es dona a conèixer Jesucrist, i la manera de viure que Ell ens ensenya treballant com posar-la en pràctica en el nostre dia a dia. Els grups es reuneixen quinzenalment durant l’any escolar i es fan diverses convivències durant el curs: voluntariat, pasqua jove, estiu, Canolich músic, Nit a Montserrat, etc…

Al llarg del mes d’octubre s’han anat iniciant els diversos grups a Puigcerdà, La Seu d’Urgell, Balaguer, Encamp, TXt+16 St. Ermengol, i els universitaris a Barcelona. Acollim tot adolescent o jove que s’ apropi!

Compartir