El Santuari de Bastanist acull una convivència de gent gran

38 avis de la Residència Geriàtrica de Guissona van realitzar una estada de dos dies de convivència entre els dies 27 i 28 d’agost a la casa de colònies del Santuari de Bastanist, acompanyats de 12 treballadors i voluntaris. L’objectiu d’aquesta trobada  és oferir un espai on la convivència, la comunió i la coneixença sigui més valorada i viscuda. Es van organitzar tallers de manualitat, jocs de taula, passejades per l’entorn, un foc de camp i es va celebrar l’Eucaristia, presidida per Mn. Ramon Balagué.

En la seva homilia, Mn. Balagué va valorar l’esforç que fèien els dirigents, treballadors i voluntaris per a aventurar-se en una sortida de dos dies en plena natura amb avis, molts d’ells amb mobilitat reduïda, i va assenyalar que el resultat, però, gratifica molt l’esforç.

A la tornada, la reflexió dels participants sobre el que ha representat per a ells i elles aquesta sortida va ser molt gratificant també.  Aquestes sortides de convivències dels avis, treballadors i voluntaris de la Residència de Guissona es van iniciar l’any 2006 i s’han continuat el 2007, 2008, 2009, 2010, 2012, 2013, 2014, 2016, 2017 i 2019. Durant aquests anys han estat molts els avis que hi ha passat i tots en guarden un record inoblidable.

Compartir