El grup escolta d’Ivars col·labora en la sostenibilitat ambiental

Els nois i noies escoltes del cau d’Ivars d’Urgell han dut a terme una campanya en favor de la sostenibilitat ambiental després de les festes de Nadal, el dissabe 10 de gener. Aquesta és una de les campanyes més solidàries i a la vegada amb un valor afegit més important per aquest grup escolta; la recollida de les moltes ampolles de cava que han quedat a les cases, i que han acompanyat les festes, els àpats, les trobades, les celebracions… Com altres anys, i ja en porten més de 20 anys, fan una campanya de conscienciació del reciclatge i de la necessitat de col·laborar per fer un món més sostenible.

Enguany han recollit 9 palets d’ampolles de cava, una tasca que han dut a terme totes les branques del cau ivarsenc. Han sortit als carrers d’Ivars d’Urgell més de 80 escoltes, coordinats pels seus caps. Una activitat que els ha servit per treballar un dels valors primordials de l’escoltisme i també de la Doctrina Social de l’Església que és respectar la Creació i ajudar a millorar el nostre entorn natural. Aquesta activitat, que esperen amb ganes els escoltes i també els ivarsencs,  és tota una tradició ben assentada en aquesta parròquia del nostre bisbat: moltes famílies ja guarden les ampolles de cava que es beuen al llarg de l’any, i que són lliurades als escoltes en aquesta Campanya de recollida de vidre.

Els diners que obtindran de la venda de tantes botelles aniran destinats a finançar els campaments de l’estiu, i a possibilitar que nens i nens amb menys recursos, i en risc d’exclusió social, puguin participar d’aquesta activitat estiuenca.

img 2093img 2096

Compartir