El Grup de Folklore «Casa de Portugal» d’Andorra canta les Janeiras a la Catedral

El Grup de Folklore «Casa de Portugal» del Principat d’Andorra va cantar les tradicionals Janeiras, amb què felicita i desitja un bon any nou al Copríncep episcopal i a la Diòcesi, amb la joia del Naixement de Crist, a la Catedral de Santa Maria d’Urgell, el diumenge 28 de gener. Per 14ª vegada al Principat d’Andorra, i per 9ª vegada a la Catedral de Santa Maria d’Urgell, la comunitat portuguesa que viu al Principat d’Andorra, felicita amb els seus cants les diverses Parròquies del Principat d’Andorra i, l’Arquebisbe-Copríncep.

Aquesta iniciativa durant tot el mes de gener ha anat visitant diferents institucions, llars particulars, establiments comercials i esglésies parroquials per tal de desitjar bona sort de cara a l’any que ara s’inicia.

Els cantaires habillats amb els seus tradicionals vestits van solemnitzar l’Eucaristia dominical que fou presidida per Mons. Joan-Enric Vives i concelebrada pel Vicari General i Rector de la Parròquia de St. Ot de La Seu d’Urgell, Mn. Ignasi Navarri i per altres preveres de la ciutat de La Seu d’Urgell.

Després de l’Eucaristia van oferir un petit concert del qual els fidels van gaudir molt i en acabar varen visitar el claustre de la Catedral acompanyats de Mons. Vives.


{youtube}Mg6ortsE6FY{/youtube}

Compartir