El Cor de Petits Cantors de la Catedral de Tolosa, en concert a la Catedral d’Urgell

El Cor dels Petits Cantors de la Catedral de Saint-Étienne de Tolosa de Llenguadoc va fer un concert a la Catedral de Santa Maria d’Urgell al vespre del 17 de juliol, interpretant motets i madrigals, algunes peçes corals clàssiques.

Els joves van se acollits a la seva arribada pel Rector de Sant Ot, Mn Ignasi Navarri, que després del concert els va obsequiar amb coca. Les seves interpretacions, de gran qualitat tècnica van ser seguides pel públic que va omplir la Catedral-Basílica amb interès.

Creada l’any 1936 com un cor de nois, l’any 2.009 s’hi van afegir noies; des de fa 81 anys la coral anima els oficis dominicals i les grans celebracions a la Catedral de Tolosa i també a d’altres indrets de la comarca. També fan concerts a Hospitals i Llars d’avis, participen en accions caritatives de suport als cristians d’orient o per hospitals de campanya i també amb les Germanetes dels Pobres.

Després d’aquest concert, també en van fer a l’església de Sant Esteve d’Andorra la Vella, on van ser acollits per l’Arxiprest, Mn. Ramón Sàrries, i on també van omplir de públic.


{youtube}vNn5QFNw_z8{/youtube}

Compartir