El Copríncep rep els Grups Parlamentaris Demòcrata, Socialdemòcrata i Liberal

Dimarts dia 2 de juliol el Copríncep d’Andorra, Mons. Joan-Enric Vives, va rebre al Palau episcopal de La Seu d’Urgell els representants dels diferents Grups Parlamentaris del Consell General del Principat d’Andorra.

Primer Mons. Vives va rebre el “Grup Parlamentari Demòcrata”, amb el seu President, Sr. Carles Enseñat i la Presidenta suplent, Sra. Mònica Bonell. A continuació, va rebre el “Grup Parlamentari Socialdemòcrata”, amb el seu President, Sr. Pere López i la Presidenta suplent, Sra. Rosa Gili. I a la tarda del mateix dia 2 de juliol, el Copríncep va rebre el “Grup Parlamentari Liberal”, amb el seu President, Sr. Ferran Costa i el President suplent, Sr. Marc Magallon.

Les trobades van discórrer en un clima de cordialitat i els membres dels tres Grups informaren al Copríncep episcopal dels principals objectius de la legislatura i altres punts d’interès i inquietuds del seu partit.

Està previst que demà dia 3, Mons. Vives rebi el “Grup Parlamentari Terceravia+Unió Laurediana+Independents” amb el seu President, Sr. Josep Pintat i el President Suplent, Sr. Joan Carles Camp, i el divendres dia 5 es tancaran les visites amb la recepció al “Grup Parlamentari Ciutadans Compromesos” amb el seu President, Sr. Carles Naudí d’Areny-Plandolit i el President Suplent, Sr. Raül Ferré.

Aquestes trobades s’inscriuen en les relacions habituals que el Copríncep manté amb els representants elegits per al Consell General, que li fan arribar les seves prioritats per a la legislatura que comença.

Compartir