El Copríncep rep el Ministre d’Estat de Mònaco i el Secretari d’Estat d’Afers Exteriors de San Marino, acompanyats pel Cap de Govern d’Andorra

L’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Mons. Joan-Enric Vives i Sicília, ha rebut avui 20 de novembre, al Palau episcopal, la visita oficial del Ministre d’Estat de Mònaco, Excm. Sr. Serge Telle i del Secretari d’Estat d’Afers Exteriors, Afers Polítics i de la Justícia de San Marino, Excm. Sr. Nicola Renzi, que anaven acompanyats pel Cap de Govern d’Andorra, M.I. Sr. Antoni Martí.
La trobada s’ha dut a terme amb motiu de la reunió de treball trilateral que els primers responsables de govern d’aquests tres Estats porten a terme al Principat d’Andorra en aquests dies, sobre els Acords d’Associació que estan negociant amb la Unió Europea (UE).

En un clima de gran cordialitat, han pogut informar el Cap d’Estat d’Andorra de la situació present de les negociacions i els diversos aspectes de la col•laboració i el treball conjunt entre Mònaco, San Marino i Andorra.

Cada un d’aquests tres països té una singularitat que espera ser reconeguda i suficientment valorada per la Unió Europea.

A la reunió han estat presents el Representant del Copríncep Episcopal, el Director de Gabinet de la Representació del Copríncep Francès i la Secretària general dels Serveis del Copríncep Episcopal.
{youtube}X3NDnSFAAcM{/youtube}

Compartir